Com ho fem

Per explicar exactament com treballem a Sent-i-ment hem volgut desenvolupar-lo a partir de cada lletra que formen el nostre nom

Sensibilitat: Com tractem amb persones, hem de cuidar els temes que es poden parlar o no a la cerimònia, per tant, us preguntarem que temes podem homenatjar, que temes són tabú, a quines persones voleu recordar, etc. Volem ser sensibles i curosos en tot el que s’exposi en la vostra cerimònia.

Exclusivitat:Sent-i-ment tenim un segell d’identitat, i és que no tenim casaments predeterminats o precuinats.
Des de la primera reunió donem forma al vostre guió i el seu contingut des de 0. Volem oferir casaments exclusius, únics i irrepetibles, com cada persona i cada parella.

Naturalitat: Som minimalistes, no busquem ser recarregats ni pedants. És un altre segell d’identitat. No sobreactuem i som clars comunicant el que voleu expressar als vostres convidats i entre vosaltres, en la cerimònia.

Transparència: En tot moment sabreu cada pas que es dóna i ens comprometem mitjançant un document de contractació de serveis, perquè tot quedi clar. Volem ser tan transparents com sigui possible.

Implicació: Ens agrada barrejar-nos entre les vostres històries. Volem escoltar les anècdotes de les vostres vides, per això, les reunions són tan divertides, tan individuals com en parella, i si necessiteu parlar d’algun tema, sigui de la cerimònia o d’alguna cosa relacionada amb el casament, ens impliquem al màxim amb vosaltres. You never walk alone!

Mestratge:Donem tot en cada cerimònia, i vam demostrar perquè estem aquí. Som mestres de la paraula, l’oratòria i el discurs, per això, podem jugar amb la improvisació en algun moment, perquè la cerimònia que voleu, sigui la que havíeu somiat.

Emoció: Juntament amb la implicació, no fingim emocions durant el procés o en la cerimònia. Volem acompanyar-vos fins al “Si, vull” tant personalment, com emocionalment, per això, ens agrada conèixer-vos i que ens conegueu.

Narració: Volem ser la veu en off durant el dia D, i quan ho recordeu. Voldrà dir que ens hem convertit en part de la vostra història d’amor, com a narradors, per sempre. Aquesta és la nostra finalitat.

Tot: Simple i clar, tot el que voleu a la vostra cerimònia està a Sent-i-ment.