Qui som?

Albert García

El vostre mestre de cerimònies.

Des de ben petit m’ha agradat fer discursos, parlar amb la gent, escoltar i ajudar-los. També m’agradava molt cantar als meus companys de classe, i ser l’animador de totes les festes, amb les meves idees, amb el meu gust músical, i amb la passió amb la qual ho feia. I a sobre els hi agradava!

Aixó va comportar que la meva vocació sempre fos ajudar a l’altre a arribar els seus objectius, a rebre un servei o, sencillament, a ser una mica més feliç.

Un bon dia, uns amics hem van demanar que fos el seu mestre de cerimònies, en el seu casament. Jo no ho havia fet mai, i em semblava un repte increible. No és el mateix parlar davant de 700 persones, però que només veus a les persones de la primera fila, que una cerimònia en la qual no tens marge d’error, i seràs part dels seus records, durant tota la seva vida…..  I aixi es com va nèixer l’Albert, mestre de cerimònies.

Aquesta experiència va ser la que ens ha portat fins aqui, a tu, llegint aquesta web, i a mi, explicant que si confies en nosaltres, farem de la vostra cerimònia, l’encaix perfecte pel vostre gran dia.

A més a més, comptem amb un equip de professionals de diferents àmbits, com un dissenyador gràfic, que ens complementa les nostres RRSS. Un dissenyador web, resposanble de tot el disseny del que esteu llegint i un psicòleg, que ens recolça en tots els aspectes emocionals per les nostres parelles.